KIRIKKALE
24°
03:36

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkalegücü FK Artvin Hopaspor’u ağırlayacak

TFF 3.Lig 1.Gruba şampiyonluk parolasıyla çıkan Kırıkkalegücü FK, Artvin Hopaspor’u evinde konuk edecek.


KIRIKKALEGÜCÜ FK ÇIKIŞ ARIYOR
Ligde 8.hafta maçında Küçükmece Sinopsor’a deplasmanda mağlup olan Kırıkkalegücü, ligde 8 puanla 10. sırada yer alan Artvin Hopaspor karşısında yeniden çıkış arayacak.

MAÇ NE ZAMAN?
TFF 3.Lig 1.Grup 9.hafta karşılaşmasında Başpınar Stadı’nda oynanacak Kırıkkalegücü FK-Artvin Hopaspor maçı 5 Kasım Pazar saat 14:00’de başlayacak. Mücadelede Sait Tuzcu düdük çalacak.

KIRIKKALEGÜCÜ EVİNDE KAYBETMİYOR
Kırıkkalegücü FK, ligde içerde oynadığı K.Maraşspor, Edirnespor, Karabük İdman Yurdu mücadelelerinde galip gelerek Başpınar Stadı’nda bileği şu ana kadar bükülmedi.

HOPA KAZANAMIYOR
TFF 3.Lig 1.Grup’ta inişli çıkışlı bir performans sergileyen Artvin Hopaspor ligde son oynadığı 4 maçtan da mağlup ayrıldı.

KIRIKKALEDE SAKATLAR GÖZE ÇARPIYOR
Kırıkkalegücü FK’da, Ufukcan Engin, Muhammed Çoban’ın sakatlıkları devam ediyor ve Hopa karşısında forma giyemeyecekler. Aykut Çolakoğlu ise oynayıp oynayamayacağı maç saati belli olacak. Takımın en golcüsü Yusuf Kaplan’ın tedavisinin tedavisinin tamamlandığı ve bu karşılaşmada forma giyebileceği bildirildi.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor evinde galip geldi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü FK Tarsus'a hazırlanıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, dolu dizgin devam ediyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65710

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171